Gratis Online Training
7 Ongebruikelijke SEO Strategieën om Hoger In Google te komen
Je krijgt ook af en toe een e-mailtip over SEO en online marketing. Je gaat akkoord met de zorgvuldige verwerking van je gegevens zoals geschreven 
Dinsdag 22 mei om 10:00 
Kan je niet? Meld je sowieso even aan, want dan sturen we je een uitnodiging voor de volgende keer.
countdown
00Hours00Minutes00Seconds

RJHMarketing.nl - Robert Jan Hendriks - info@robertjanhendriks.nl -  +31 15 301 0207 -  Ermerzand 78 - 7843 PP Erm -

DISCLAIMER: Genoemde resultaten tijdens het webinar zijn mijn persoonlijke resultaten. Mijn resultaten zijn niet gewoonlijk, op geen enkele wijze wil ik impliceren dat je deze resultaten zal bereiken. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring. De gemiddelde persoon die aan zelfstudie doet behaalt nauwelijks tot geen resultaat. Ik gebruik deze referenties uitsluitend als voorbeelden. Je resultaat zal variëren en hangt af van vele factoren waaronder maar niet uitsluitend; je achtergrond, ervaring en werk-ethiek. Alle vormen van bedrijfsvoering komen met bijbehorende risico's naast een enorme hoeveelheid consistente inzet en actie. Als je niet bereid bent dit te accepteren, dan is dit niet voor jou.

OVER DE TRAINING: Aan het einde van de training doe ik een aanbod aan alle deelnemers om deel te nemen aan mijn betaalde online seo training. Dit is echter volledig vrijblijvend. De training duurt ongeveer 90 minuten waarna je probleemloos kunt vertrekken zonder op het aanbod in te gaan. De inhoud van de training is concreet en toepasbaar voor je eigen website, ook wanneer je niet op het aanbod ingaat. De waarde die je uit het webinar zult halen zal er niet minder om zijn.

Deze site is geen onderdeel van Facebook en/of Google Inc. Daarbij wordt deze website op geen enkele door Facebook en/of Google bekrachtigd. FACEBOOK is een merknaam van FACEBOOK, Inc.